Vendrig

Total solution

Door de integrale aanpak van RedFoxBlue – inzichten vanuit Data, Procesoptimalisatie langs de customer journey  en het ontwikkelen van vaardigden en gedrag van leiding en uitvoerenden – is  de organisatie in staat geweest om zowel kwalitatief als in omzet- en marktaandeelontwikkeling haar langere termijn doelen te realiseren.

Verkregen <strong>resultaten</strong>

Verkregen resultaten

Omzetgroei en rendementsverbetering

Omzetgroei en rendementsverbetering met 7%, minder klantverloop op de ‘wens’ doelgroepen, een grotere klanttevredenheid en meer gemotiveerde medewerkers en leidinggevenden.

Vraag

Vraag

Van strategische heroriëntatie naar een werkbare en uitvoerbare verbeteraanpak

Het traditioneel ingestelde en ingerichte familiebedrijf Vendrig staat op een tweesprong: doorgaan met de versnipperde dienstverlening in het reinigen van werkkleding zonder keuzes in propositie en doelgroepen, waarbij men alles ‘een beetje goed’ doet, of keuzes maken in assortiment, doelgroep en marktbenadering om te kunnen excelleren binnen de gemaakte keuzes.

De vraag aan RedFoxBlue: Help ons bij de strategische heroriëntatie en help ons vervolgens om met de gemaakte keuzes succesvol onze nieuwe markten te benaderen, zodat wij onze dienstverlening onderscheidend en winstgevend kunnen neerzetten en ons voortbestaan gewaarborgd blijft.

Oplossing

Oplossing

Een maatwerk strategisch en operationeel verbeterprogramma

In samenhang en met voeding vanuit data is de positionering aangescherpt en zijn keuzes gemaakt naar: Aanschaf, Onderhoud en Beheer van (veiligheid) kleding in 2 segmenten, namelijk ‘Food’ en ‘Industrie”. Daarbij hebben wij geholpen om de onderbouwde keuzes in marktsegment en product/marktcombinaties in de markt te zetten; is het commerciële proces aangescherpt langs de klantreis en zijn de mensen geholpen om optimaal te presteren op de Momenten van de Waarheid in de klantreis, zodat ieder commercieel contact een beter rendement en hogere conversie liet zien. Daarnaast het leiderschap ontwikkeld op benodigd en effectief leiderschap.

Meer weten? Neem contact met ons op

overlay

Adka van Osnabrugge

Werving & Selectie specialist


adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl 06 51 28 07 98