Commerciële strategie vorming

De essentie van een succesvolle commerciële strategie is kiezen wat je wel maar vooral wat je niet moet doen

COMMERCIËLE STRATEGIE

Om langdurig commercieel succesvol te zijn is een heldere visie op commercie en een daarop aansluitende strategie noodzakelijk. Bij het kiezen van een succesvolle commerciële strategie en het maken van een praktisch en succesvol plan van aanpak helpen de RedFoxBlue Strategie Consultants je op professionele wijze, zodat je vooral de juiste keuzes maakt.

Onze Strategie Consultants

De RedFoxBlue-consultants kennen het klappen van de zweep, hebben zelf jarenlang aan het commerciële roer gestaan, weten hoe een werkende actiegerichte commerciële strategie tot stand komt en hoe die duurzaam geïmplementeerd moet worden.  Onze consultants helpen je de beleidslijnen uit te zetten en Must Win Battles te bepalen.

Onze werkwijze

We werken gedurende twee dagen op locatie aan de door jou en je team gewenste toekomst. Daartoe maken we gebruik van verschillende interventies zoals Strategic Visioning, praktische toepassingen en simulaties en het RedFoxBlue strategie-bord. Het hele MT of de hele directie neemt deel aan de sessie, zodat de weg naar de strategie gezamenlijk ervaren wordt.

De eerste dag concentreert zich op een analyse van de huidige status en de stip op de horizon die je wil bereiken. De tweede dag maak je strategische keuzes en vertaal je die keuzes naar een projectplan en naar implementatie.

Vijf redenen om te kiezen voor RedFoxBlue Management Trainingen:

  • Na twee dagen ligt een door allen onderschreven, eensluidende commerciële visie op tafel;
  • Speerpunten (Must Win Battles) voor het komende jaar zijn geverifieerd en hard gemaakt;
  • De consultants zorgen niet alleen voor een heldere strategie, maar maken samen met jou meteen de slag van theorie naar projectplan en uitvoering;
  • Het bepalen of aanscherpen van de commerciële strategie is vaak een stroperig proces. Onze consultants zorgen echter door tempowisselingen, wisselende oefenvormen, interactie en dynamische kennisoverdracht dat mensen de dagen ook als leuk en energiegevend ervaren.
  • Tijdens de twee dagen strategiebepaling wordt tegelijkertijd aan het leiderschap en de kracht van het MT gebouwd: keuzes worden getest in de praktijk door simulaties direct in het veld toe te passen;

Interesse in dit programma?

Neem contact op met RedFoxBlue via info@redfoxblue.nl, bel ons op 088 520 5454 of vul onderstaand formulier in.

    Meer weten?

    Robert Hamminga

    Managing Partner RedFoxBlue


    robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08