Commerciële strategie workshop

In 2 a 4 dagen bouwen aan de winnende salesstrategie van morgen

Workshop commerciële strategie  – Winnaars van Morgen

RedFoxBlue begeleidt al meer dan 20 jaar bedrijven richting sales excellence. Voor het neerzetten van een sterke commerciële strategie en de vorming van een krachtig team om dit te implementeren heeft RedFoxBlue de Winnaars van Morgen methode ontwikkeld. Winnaars van Morgen is een intensieve methodologie die werkt volgens het snelkookpan-principe.

Voor wie

Algemeen directeuren, commercieel directeuren en  sales managers met hun teams

Doelstelling

Gedurende deze workshop maak je in een doorlooptijd van 2 a 3 weken de commerciële strategie voor je bedrijf, afdeling of team. We maken op basis van gedegen analyses een ambitieus, haalbaar, motiverend en actiegericht verkoopplan, We leveren de tools en mindset voor een succesvolle implementatie en borgen de aanpassingen in de toekomst.

Programma

Zes stappen naar commercieel succes.  Onder begeleiding van een Winnaars van Morgen specialist kom je in zes stappen op een energieke manier tot de beste commerciële strategie voor je onderneming. De impact van de keuzes die je maakt, doorleef je onmiddellijk:

 • Stap 1. Toekomst en ambitie /Waar wil de organisatie staan?
 • Stap 2. Het verleden / Welke essentiële gebeurtenissen zijn bepalend geweest?
 • Stap 3. Het speelveld / Hoe ziet de interne en externe omgeving eruit?
 • Stap 4. Strategie / Hoe moet ons strategisch commercieel plan eruitzien?
 • Stap 5. Uitvoering verbeterplan / Welke implementatie-vorm kiezen we?
 • Stap 6. Bewaking /Hoe blijven we op koers?

Wat levert Winnaars van Morgen op ?

 • U ontwikkelt en visualiseert een winnende commerciële strategie, vertaald naar concrete speerpunten en een direct uit te voeren plan van aanpak.
 • Helder inzicht hoe uw commerciële organisatie blijvend kan winnen in een competitieve en veeleisende omgeving.
 • Doorleefde strategie. Ervaar de impact van uw keuzes en zet het team in beweging.
 • Teamspirit. Uw team en u leren elkaar beter kennen onder uitdagende omstandigheden. Hierdoor groeit u gezamenlijk naar een high performance team.
 • Uw team en u ontwikkelen zich tot een krachtige leidende coalitie die gezamenlijk de strategie kunnen vormgeven en succesvol uitrollen.

We zetten deze stappen met het volledige salesmanagement of directieteam, zodat iedereen betrokken is en de stappen naar commercieel succes zelf ondervindt. De strategische keuzes die u samen maakt brengen we direct in de praktijk. We brengen de strategie tot leven, krachten en valkuilen worden onmiddellijk zichtbaar.
Uiteindelijk resulteert dit in een goed doorwrocht plan van aanpak, dat door het team gedragen zal worden en aanzet tot actie. Dit vormt een belangrijke sleutel tot een succesvolle implementatie.

Duur

Doorlooptijd van 2 a 3 weken met een tijdsinvestering gezamenlijk van twee a vier dagen