Digitale transitie

Onvermijdelijk in deze digitale tijd

Klaarstomen voor de digitale transformatie in jouw bedrijf

In een sterk veranderende wereld, zijn bedrijven die op basis van inzicht en gebruik van data beslissingen nemen de winnaars van morgen. Datagedreven  organisaties groeien niet zelden met meer dan 30% per jaar en verhogen hun marge met gemiddeld 8%.

Sales excellence is daarbij dé trigger om de digitale transformatie snel en succesvol te implementeren in jouw bedrijf.

Onze specialisten

Onze specialisten ondersteunen bedrijven om te veranderen in meer datagedreven organisaties. In commercie gaat dat over effectiever en efficiënter gebruik maken van bijvoorbeeld Social Selling, Sales Automation, CRM en het slaan van een brug tussen Sales- en Marketing. Datagedreven werken vraagt veel van het adaptief vermogen van medewerkers. Nieuwe werkelijkheden en werkwijzen leveren energie maar onherroepelijk ook de nodige weerstand en emoties op. Onze specialisten hebben alle kennis en ervaring in huis om de technische transitie, maar zeker ook de menselijke transitie samen met jou in goede banen te leiden

Onze werkwijze

Het voor jou passende programma wordt samengesteld op basis van een assessment van de organisatie. Dit assessment is gericht op de mens, de commerciële processen en data intelligence. Het geeft inzicht in dat wat nodig is om commercieel succesvol te zijn en blijven in deze nieuwe werkelijkheid.

Daarna starten we een veranderprogramma op. We mobiliseren  de veranderkracht in de organisatie. We vergroten het inzicht op basis van dataanalyses, transformeren “oude” processen in wendbare samenwerkingen binnen en buiten het bedrijf en helpen en houden de juiste mensen aan boord.

In het veranderprogramma geven we in overleg met jou en andere stakeholders in de organisatie nadrukkelijk aandacht aan:

 

Vijf redenen om te kiezen voor RedFoxBlue:

  • De Veranderexperts van RedFoxBlue hebben allen een proven track record
  • De gebruikte lean/agile werkwijze leidt tot betrokkenheid, draagvlak en een makkelijkere implementatie
  • Data-assessment en -intelligence is sturend voor het proces en levert snel online en realtime inzicht (dashboarding)
  • Benodigd leiderschap in de organisatie wordt geadresseerd en managers geholpen om zo snel mogelijk zelfstandig de transitie te kunnen begeleiden
  • We bouwen aan Veranderkracht, zodat ook op langere termijn de onderneming de onzekerheid van een snel veranderende en complexe omgeving het hoofd kan bieden en er zelfs van kan profiteren.