Partners

Bij RedFoxBlue hechten we veel waarde aan samenwerken. Op deze pagina vind je een overzicht van al onze huidige partners.

 

Exsell

Exsell was tot eind 2018 onderdeel van de franchiseformule van RedFoxBlue.  Hoewel ze zich inmiddels doorontwikkeld hebben tot volledig zelfstandig bedrijf, blijven ze nauw met RFB verbonden. Waar wij ons richten op procesoptimalisatie en ervaringsgericht leren, zal Exsell ons blijven ondersteunen op het gebied van data-driven vraagstukken.

 

Symbol

Symbol adviseert bedrijven op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement.  Symbol is in Nederland de specialist op het gebied van Lean Six Sigma. RedFoxBlue en Symbol werken samen bij het ontwikkelen en aanbieden van het Lean Six Sigma voor Sales greenbelt programma. Met deze samenwerking bundelen we de kennis op het gebied van Lean Six Sigma en Sales in een unieke combinatie. Op deze manier kunnen onze klanten maximaal profiteren van onze jaren lange ervaring in beide expertise gebieden.

 

Persolog

Persolog Nederland is onderdeel van een team van specialisten van Persolog Internationaal die in 18 landen zorg dragen voor technische en inhoudelijke ondersteuning, wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling van het Persolog® DISC Persoonlijkheidsmodel. Meer dan 60 miljoen mensen maakten reeds gebruik van DISC en aanverwante producten. Het heeft hen geholpen zichzelf te begrijpen en intermenselijke betrekkingen te verbeteren. Persolog werkt intensief met RedFoxBlue samen, met name in het commerciële domein. De producten van Persolog helpen leidinggevenden en commerciële medewerkers om ingewikkelde thema’s op eenvoudige wijze te benaderen, of het nu gaat om leiderschapsontwikkeling, het reduceren van conflicten, het ontwikkelen van betrekkingen of verkoop.

 

Salesgids

Salesgids.com, Hét portal voor slimme sales professionals! Met 48.000+ abonnees is Salesgids het grootste en meest toonaangevende platform voor verkopers en salesmanagers in de Benelux.