Sales acceleratie management

Binnen enkele maanden uw verkoopteam op het juiste spoor?

Achterblijvende verkoopresultaten zijn dikwijls niet het resultaat van een achterblijvende markt. Veel vaker zijn onvoldoende sturing en coaching, gebrek aan fut of zelfvertrouwen, onvoldoende bezoeken en foutieve doelgroepkeuzes de oorzaak. De RedFoxBlue Sales Acceleratie Manager lost dit voor je op – deze professional zet binnen enkele maanden jouw verkoopteam weer op het juiste spoor.

 

Manager, trainer, coach en adviseur in ÉÉN

Met de Sales Acceleratie Manager haal je een gedreven professional in huis, die analytisch, praktisch én sociaal sterk is. En die tot het uiterste gaat om – desnoods op onorthodoxe wijze – het resultaat van jouw salesteam te verbeteren.

 

Onze Werkwijze (1+1=3)

De weg naar succes begint met het maken van een scherpe toetsing aan de harde wetmatigheden in sales. Daarna stellen we gezamenlijk een business case met investeringen en opbrengsten op. De directie/het management ontvangt een marsroute voor performance- en resultaatverbetering.

Vervolgens gaat de Sales Acceleratie Manager gedurende 4-6 maanden aan de slag om de afgesproken resultaten te realiseren. Hij past daarvoor een beproefde aanpak toe, met als belangrijkste onderdelen:

 • Dagelijkse professionele aansturing gebaseerd op de wekelijkse activiteiten en resultaatgebieden van het salesteam.
 • Directe verhoging van het aantal relevante contacten in je markt.
 • Wekelijkse ‘on the job’ coaching van de sales professionals.
 • Verbetering van verkoopondersteunende middelen zoals scripts, offertes, sociale media of de visuele ondersteuning voor klanten.
 • Fungeren als sparringpartner van het management op salesgerelateerde organisatiethema’s.

Het traject wordt afgerond met zorgvuldige coaching van en overdracht aan de salesmanager die het team volgens de nieuwe werkwijze gaat aansturen.

5 redenen waarom bedrijven voor RedFoxBlue kozen

 • De Sales Acceleratie Managers van RedFoxBlue zijn allen door de wol geverfd in Sales en Commercie in verschillende branches;
 • Benodigd leiderschap in de organisatie wordt geadresseerd en managers geholpen om zo snel mogelijk zelfstandig Sales Acceleratie Management in de vingers te krijgen;
 • De Sales Acceleratie Manager is er op uit om direct resultaat te halen, maar heeft ook oog voor het borgen van succes op de langere termijn in een snel veranderend speelveld;
 • Het Salesteam wordt snel klaargestoomd voor een betere performance en krijgt extra plezier in het werk waar ze mee bezig zijn…………..of haakt in sommige gevallen af;
 • Sales Acceleratie Management zorgt per definitie ook voor kostenbesparing door een efficiëntere en effectievere inrichting van het salesproces.

Interesse in dit programma?

Neem contact op met RedFoxBlue via info@redfoxblue.nl, bel ons op 088 520 5454 of vul onderstaand formulier in.

  Meer weten?

  Robert Hamminga

  Managing Partner RedFoxBlue


  robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08