Sales bite: “Strategisch key accountmanagement”

Tijd: 24 Januari 2019, inloop 1430, aanvang 1500 uur, einde 17.30

Locatie: Planetenweg 5 te Hoofddorp

Investering: geen

Event beschrijving:

Als (commercieel) directeur van een onderneming bent u eind-verantwoordelijk voor al uw klanten. Of als HR directeur zorgt u voor de opleiding en inductie van nieuwe key acountmanagers. Dan is het belangrijk dat u weet hoe key-accountmanagement in elkaar zit.

Vaak zijn uw grotere klanten organisch gegroeid en worden zij volgens dezelfde spelregels bediend als alle andere klanten. Deze grotere klanten verlangen specifieke afspraken maar dit wordt door uw onderneming niet altijd opgepakt. In de praktijk is bekend dat grotere klanten lastiger financieel rendabeler zijn te maken en te houden ten opzichte van kleinere klanten. Het aansturen van Key Accountmanagers is dan ook een apart vak.

In de strategische Key AccountManagement workshop van RedfoxBlue geven wij U op basis van de meest actuele theorie  o.a. een aantal onderbouwde inzichten mee dat Key AccountManagement een eigen strategie behoeft.

Wat komt er in de strategische Key Accountmanagement workshop aan de orde:

  • Waarom het verstandig is om in uw onderneming over Key Accountmanagement na te denken voordat uw grotere klanten er om vragen;
  • Welke strategische onderwerpen thuis horen in de Key Accountmanagement strategie ;
  • Screening & selectiecriteria van Key Accountmanagement klanten;
  • Welke maatwerkoplossingen er mogelijk zijn;
  • Hoe een KAM-opleidingsstructuur gebouwd kan worden ;
  • Welke KAM-vaardigheden we kunnen identificeren;
  • Welke structuur, leiding en ruimte een KAM-afdeling vraagt;
  • Op welke manier u een KAM KPI-scorecard kunt (laten) bouwen en leert gebruiken;
  • Op welke wijze zorgt u ervoor dat u in uw organisatie ook waarmaakt wat u belooft.

Deze Key AccountManagement workshop is interactief:  er is voldoende ruimte om uw vragen te stellen en met elkaar te discussiëren.

Voor wie:  Voor directeuren die overwegen om Key Accountmanagement te introduceren in hun bedrijf en daarbij graag advies willen. Voor commercieel directeuren en HR managers van ondernemingen die al met Key Accountmanagement werken en benieuwd zijn naar de effectiviteit ervan

Sprekers op dit event: Louis van Mal

Nu inschrijven op dit event: