Dick Garritsen

Dick Garritsen

“Your attitude determines your altitude”

Specialist

Dick Garritsen is een seasoned en charismatische consultant die zijn roots heeft in de financiële- en investmentmanagement-wereld.

Hij heeft in het verleden bij een internationale financiële dienstverlener alsook in zijn langjarige eigen adviespraktijk vele ondernemers succesvol bijgestaan om het bezit van vermogen op een gezonde manier voor ze te laten werken in een ondernemend perspectief. Regie voeren en meedenken bij het nemen van beslissingen in
investeringsstrategieën, (her)financiering en financiële structuur, maar altijd met oog voor commerciële kansen.

Waar kan ik je organisatie ondermeer mee helpen:

  • Toekomst en ambitie. Waar wil de organisatie staan
  • Het verleden. Welke essentiële gebeurtenissen zijn bepalend geweest?
  • Het speelveld. Hoe ziet de interne en externe omgeving eruit?
  • Strategie. Hoe moet ons strategisch (commercieel) plan eruitzien?
  • Uitvoering. Welke implementatie-vorm kiezen we?
  • Bewaking. Hoe blijven we op koers?

Hij neemt u op een energieke wijze mee om zo tot een gefundeerde (commerciële) strategie van de onderneming te komen. Organisatieontwikkeling in een veranderende wereld. De impact van de keuzes die worden gemaakt, worden onmiddellijk doorleeft:

Achtergrond
Een daadkrachtige ondernemende consultant die zijn passie volgt, het klappen van de zweep kent en zijn opdrachtgevers graag meeneemt met vertrouwen en visie om succesvolle transformaties in de VUCA-wereld te realiseren alsook commerciële strategieën en nieuwe businessmodellen vorm te geven. Als een sterk analytische out-of-the-box denker met zowel een zware financiële als ook commerciële achtergrond en zijn intrinsieke overtuigen dat het “hart” van de organisatie de kern van de onderneming is, weet Dick succesvolle organisaties te bouwen en te implementeren. Kennis en competenties op het gebied van strategievorming, transitioneel leiderschap en organisatiekracht zijn gewaarborgd middels deelname aan ondermeer programma’s van de UvA-Academy Faculty of Social and Behaviourial Sciences.

Passie
De markt is dynamisch, complex en onvoorspelbaar geworden. Veranderingen krijgen steeds meer dynamiek en worden groter, waarbij veel zaken met elkaar samenhangen. Hierdoor wordt de voorspelbaarheid van toekomstscenario’s steeds
kleiner. Het is zijn passie te navigeren op het verandervermogen van mensen en organisaties om in een onzekere toekomst veerkrachtig en duurzaam succesvol te zijn. Navigeren verbindt zijn professionele passie aan zijn passie voor zeilen. Dick heeft in wedstrijdverband gezeild en vanuit die achtergrond is de parallel goed te trekken met de VUCA-wereld. Met zeilen dien je ook altijd rekening houden met de elementen; water, wind, onvoorspelbaarheid van de omstandigheden alsook inzet van je materiaal, strategisch inzicht en moed om “scherp aan de wind te varen” om tot optimale prestaties te komen. Echter niet zonder een team! Met talent win je een wedstrijd, maar met een team win je een kampioenschap.

Waarom moet u Dick bellen?
Dick begeleidt al geruime tijd bedrijven met succes richting sales excellence. Voor het neerzetten van een sterke commerciële strategie vanuit een wend- en weerbare organisatie. Alsook de vorming van een krachtig team. Implementatie wordt op basis van een bewezen methodiek ten uitvoer gebracht.

Focus
Tekst, Tekst, Tekst

Speciale industrie expertise
Tekst, Tekst, Tekst

 

Overige industrie expertise
Tekst, Tekst, Tekst

Persoonlijke eigenschappen
Tekst, Tekst, Tekst

Key-words
Tekst, Tekst, Tekst

Waar kan ik je mee helpen? Stuur me een persoonlijk bericht!

"*" indicates required fields

Vul je naam in*
Voor een goed advies nemen we graag telefonisch contact met je op. Je telefoonnummer wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.
Ja. Ik ontvang graag gratis één keer per maand de Fox Monthly voor inspiratie!
(Dit kun je later altijd nog wijzingen.)