Anita Tekamp

  • 06 13 32 10 25
  • anita.tekamp@redfoxblue.nl

Bij voorkeur ‘lekker aan de bak’, gespecialiseerd in teamcoaching, management en veranderkundige opdrachten. Ik werk als begeleider van (cultuur)veranderings-trajecten. Als eindverantwoordelijke, als adviseur en ontwikkelaar voor een directie of als programmamanager voor een traject. Kenmerkend voor mijn stijl zijn m’n analytisch vermogen, humor en scherpzinnigheid – dat is althans de feedback die ik krijg. “Een resultaat-gerichte troubleshooter die – direct, in contact en met humor de boel in beweging brengt.

Passie

Waar ik ook ben is mijn streven ver-schillen (mensen, hiërarchieën, keten-organisaties, waarden, inzichten) met elkaar in contact te brengen, de blik te verbreden en gemeenschappelijkheid te vinden.

Klantcase Organisatieadvies / HR businesspartner / leerlijnontwerper

Na de startfase van Stadswerken Amsterdam (in haar huidige vorm sinds 2015) is ingezet op eigenaarschap en op samenwerking binnen de keten. In de rollen teamcoach, facilitator en gesprekspartner leren en ontwikkelen voor het managementteam heb ik gewerkt aan de totstandkoming en uitvoering van het concernleer- en ontwikkelplan voor Stadswerken (2018/2019). Voor de eerste lijn – de voorlieden op straat – heb ik een leiderschapstraject ontwikkeld en de pilot gegeven.

Klantcase Interimmanagement

Afdelingsmanager Planrealisatie a.i.: Integraal Leidinggeven aan een afdeling Planrealisatie van het stadsdeel. Veranderopgaaf was het gereed maken van deze afdeling voor integratie in het centrale Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam.

Klantcase Coaching

Of je nou in een team zit of niet, je maakt deel uit van een systeem. En binnen dat systeem is jezelf handhaven niet altijd makkelijk. Zeker niet in deze tijd, waarbij de werkdruk hoog oploopt. Coaching kan op alle niveaus plaatsvinden, van boardroom tot werkvloer. Omdat iedereen invloed heeft.