Dick Otto

Salestrainingen en strategie

  • +31 6 43 43 77 74
  • dick.otto@redfoxblue.nl
"Success looks a lot like failure up until the moment you break through the finish line." (Dan Waldschmidt)

Met bijna 25 jaar sales praktijk ervaring kiest Dick voor de praktische benadering bij het verbeteren van de sales strategie en het geven van sales trainingen, meetbare en blijvende resultaten

Expertisegebieden

  • Opzetten salesstrategie
  • Salestraining telefonische verkoop
  • Salestraining persoonlijke verkoop (B2C en B2B)

Achtergrond

Dick heeft 25 jaar ervaring als directeur / eigenaar sales binnen vermogensbeheer waar hij verantwoordelijk was voor zijn eigen succes en het succes van anderen. Anderen leren efficiënt en slim te werken op het gebied van het gehele sales traject staat bij Dick centraal en dat uit zich vaak tot een enorme sprong in het resultaat in korte tijd. Praktische trainingen die direct in de praktijk kunnen worden gebracht en altijd bouwen aan een gedegen sales strategie die houdbaar is voor de lange termijn.

Kijk hier voor meer informatie op LinkedIn.

Passie

Dick is fanatiek (lange afstand) loper en heeft inmiddels acht keer meegedaan aan de Roparun, en is meerdere keren geëindigd in de top 10 van snelste teams. De Roparun is een estafette met acht lopers van Parijs naar Rotterdam, waarbij teams geld inzamelen voor mensen met kanker. Naast organisatorische taken deelde Dick binnen het team verantwoordelijkheid voor het aantrekken van sponsoren en acties. Naast vier keer in de week zelf trainen, geeft hij ook nog twee keer per week atletiektraining aan de junioren bij PAC in Rotterdam.