Edwin van Daalen

  • 06 10 98 54 15
  • edwin.van.daalen@redfoxblue.nl
"You don’t win Silver, You lose Gold, Verkoop is net Topsport, er kan maar een Winnaar zijn..." ()

Edwin van Daalen heeft voordat hij zich aansloot bij RedFoxBlue, vanaf de basis het vak geleerd, gestart als vertegenwoordiger, de stap naar Accountmanager, van Accountmanager naar Verkoopleider en vanaf Verkoopleider naar Manager Verkoop en Manager Sales & Marketing bij toonaangevende bedrijven als De  Telegraaf en ANWB Media.

Zijn brede praktijkervaring heeft hij continu ontwikkeld samen met het blijvend ontwikkelen van zijn theoretische kennis op het gebied van Verkoop –en Management opleidingen door middel van NIMA A en B.

Sinds 2011 heeft Edwin vele organisaties begeleid naar meer succes, meer rendement. Pragmatisch, snel, duidelijk zijn de kernwoorden die Edwin typeren. Soms reflecterend, soms confronterend, altijd dat wat er nodig is, niet meer maar ook niet minder.

Commercie is een vak, Passie is een eigenschap, Gepassioneerde Verkoop geeft Resultaat en Resultaat is waar het in commercie om draait…..

Verkopen vanuit passie is dagelijks plezier beleven aan het op de juiste wijze voldoen van de behoeftes van “De Klant”. Passie zit in je,  “Het Vak Verkoop” is een dagelijkse ontwikkeling van jezelf, iedere dag op scherp staan, iedere dag de finale willen spelen, iedere dag bezig zijn met de kansen voor de klant.

Met zijn brede praktijkervaring en communicatievaardigheden, zal hij u begeleiden om snel succes te hebben en uw rendement te verbeteren. Met name op het gebied van vaardigheden en tools zal hij u, en/of uw salesteam op een praktische manier meenemen in de vijf Wetmatigheden van Sales.

Expertise gebieden:

Verbeteren van Rendement door….

  • het analyseren van de huidige organisatie
  • het daaruit ontwikkelen van de best passende strategie EN implementeren van deze strategie
  • het (door)ontwikkelen van de vaardigheden van uw medewerkers
  • het verbeteren van gedrag, houding van de medewerkers, van moeten naar willen!
  • het verbeteren van het TOTALE team

Het woord TEAM is immers een afkorting, Together Everyone Achieves More

Zoals een directeur van een bedrijf het ooit heeft verwoordt: Het overnemen van een bedrijf…… Niet altijd eenvoudig! Niet voor de ‘oude’ generatie, niet voor de ‘nieuwe’ maar ook niet voor het team met trouwe werknemers. En dan ook nog in  een branche die erg in beweging is. Edwin heeft ons hier geweldig in begeleid! Edwin heeft een heel eigen manier van aanpak welke prima bij ons past. Dankzij zijn betrokkenheid, adviezen en motivatie is het team van de nieuwe generatie helemaal klaar voor de toekomst.

Achtergrond

Na vanaf 2002 vanuit diverse organisaties intensief te hebben samengewerkt met RedFoxBlue heeft Edwin zich in 2011 als Senior Partner aangesloten bij RedFoxBlue. Vanaf zijn binnenkomst heeft hij al voor verschillende klanten in diverse branches gewerkt: o.a. Media, Automotive, Techniek, Financiële Dienstverlening, Advocatuur en Retail. Kortom allemaal klanten die dagelijks op het scherpst van de snede verkoop bedrijven en die stuk-voor-stuk hun verkoop proces moeten optimaliseren.

Passie

Edwin is getrouwd, heeft 1 dochter en doet graag veel en fanatiek aan sport.

Het is zijn passie en drive om bij zijn klanten sales en management samen te ontwikkelen tot een geoliede resultaatgerichte organisatie die continu focus heeft op het ontwikkelen van verkoop en management skills en daarmee met kop en schouders boven de concurrent uitsteekt.

T:  06 109 85 415

E: edwin.van.daalen@redfoxblue.nl

Klantencases Edwin van Daalen