Maurice Neuféglise

Sales strategie

  • 06 22 97 49 24
  • maurice.neufeglise@redfoxblue.nl
"Good, better, best. Never let it rest until your good is better and your better is best" ()

Maurice Neufeglise – 2007 is het jaar waarin Maurice Neuféglise zich verbond aan RedFoxBlue. Sindsdien heeft hij veel klanten geholpen bij het oplossen van commerciële vraagstukken. Zijn resultaat gedrevenheid, één van zijn primaire drijfveren (oranje), heeft in de begeleiding van individuen en teams tot aansprekende resultaten geleid. Als geen ander weet hij van plan naar actie te komen (rood) omdat dat de manier is om je doelen te halen. Binnen RedFoxBlue is hij verantwoordelijk voor het aandachtsgebied ‘ervarend leren’ en hij is gecertificeerd facilitator en trainer van My Motivation Insights.

Expertise gebieden

  • Sales performance coaching, training en management
  • Sales Acceleratie Management (SAM)
  • Change Acceleratie Management (CAM)
  • Persoonlijk leiderschap & teamontwikkeling
  • Ervaringsgericht ontwikkelen en leren
  • Interim management

Het bovenstaande komt treffend samen in de volgende uitspraak van een klant:  “Zijn resultaatgerichtheid, kennis en vaardigheden, hebben i.c.m. zijn enthousiasme een grote bijdrage geleverd aan hoe wij nu werken binnen het salesteam van…“

Zijn coach schrijft het volgende: “hij is kritisch op zichzelf en zijn omgeving om deze waar het kan verder te verbeteren. Daarbij is hij sterk doelgericht en vasthoudend en stopt niet tot zijn doel is bereikt. Overigens zal hij daarbij de betrokken mensen en processen niet uit het oog verliezen. Hij pakt dit als geheel op en dat siert zijn manier van leidinggeven en de manier waarop hij veranderprocessen aanstuurt’.

Achtergrond

Na zijn opleiding aan de IVA te Driebergen is Maurice zijn carrière gestart in de autobranche. Dit heeft hem veel inzicht gegeven in mensen en hun gedragingen waar hij tot op de dag van vandaag profijt van heeft.  Als geen ander is hij  instaat om lastige situaties om te buigen naar kansen en uitdagingen. Met de focus op dat wat wel mogelijk is, helpt hij “ja maar” veranderen in “ja en”. In veranderprocessen is zijn vasthoudendheid kenmerkend. Zijn aanstekelijk hoge energieniveau is inclusief en het is hem niet snel te gek.

Passie

Vanuit zijn resultaat gedrevenheid is zijn grootste passie: mensen beter maken in dat wat hen onderscheid van de rest.

 

 

Klantencases Maurice Neuféglise