Remco Rijgersberg

LinkedIn en SEO

  • 06 38 18 70 44
  • remco.rijgersberg@redfoxblue.nl
"Most of us spend too much time on what is urgent and not enough time on what is important" (Stephen Covey)

Expertisegebieden

LinkedIn

Social media en daarmee social selling is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Als je iets wilt kopen dan check je de reviews op internet van o.a. de social media kanalen. Als je daar geen goed gevoel van krijgt dan kies je toch voor de andere. Je website is niet je enige visitekaartje van je bedrijf. Je social media kanalen van je bedrijf en personeel zijn dat net zo goed. Denk hierbij o.a. aan LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter. Als je kijkt naar de B2B markt dan is LinkedIn toch wel de belangrijkste. Met alle instellingen en een goede uitvoering is hier heel veel uit te halen. In dit artikel geeft Remco een goed beeld wat LinkedIn is.

SEO

Search Engine Optimalisation of in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie is een onderdeel die vaak onderschat wordt. Een website alleen is niet voldoende. Je hebt antwoorden nodig op vragen die mensen stellen aan zoekmachines. Naast de goede content is een goede opbouw en instellingen ook hier die het verschil maken. Het resultaat is dan al enkele honderd of duizend extra bezoekers per maand op je website.  Wat zal dat voor jou betekenen? Maak de rekensom en ken de waarde ervan.

Trainer / coach

Remco Rijgersberg heeft al meer dan 15 jaar ervaring met mensen helpen hun doelen te bereiken. Hierbij heeft hij inzicht opgedaan in gedragsverandering en de echte kern van de vraag vinden. Hierdoor kan er echt effectief gewerkt worden naar de oplossing.

Teambuilding

Vanuit zijn kennis als personal trainer weet Remco Rijgersberg heel erg goed hoe je iedereen erbij kan houden. Iedereen heeft een rol in de groep en iedereen moet zich prettig voelen in zijn rol. Niemand is een buitenbeentje, maar de trainer/coach speelt daar een belangrijke rol in om het teamgevoel te behouden.

Achtergrond

Remco Rijgersberg heeft bijna 15 jaar in de fitnessindustrie gewerkt. Van personal trainer, service manager, data-analist en online marketing manager. In deze branche heeft hij geleerd om doelen te stellen en met iedereen om te gaan. Van het trainen van particulieren met een persoonlijk doel tot teambuilding van een MT van een groot bedrijf. Vooral bij The Bootcamp Club heeft hij zijn ervaring opgedaan op het gebied van online marketing van de B2B en B2C markt.

Passie

De passie van Remco Rijgersberg zit hem in het continue verbeteren en oplossingen vinden. Meer dingen willen leren en begrijpen. Vanuit daar verder zijn kennis overdragen. Het oplossen van problemen is ook terug te vinden in de 30+ escaperooms die hij samen met zijn vrouw heeft gespeeld in binnen en buitenland. Met een 95% ontsnappingsscore gaat hij voor succes en samenwerking.

LinkedIn Quickscan

Direct op zoek naar nieuwe inzichten op LinkedIn die je direct kan inzetten? Boek dan direct een afspraak in voor de LinkedIn Quickscan.

 

Contact

Meer weten? Kijk dan op mijn LinkedIn. Ik ga graag een connectie met je aan. Wel even een bericht bij het connectieverzoek plaatsen.

T: 06 38 18 70 44

E: remco.rijgersberg@redfoxblue.nl

Blogberichten

Wat is LinkedIn?

618 views