Sandra ter Bals

Werving & Selectie Specialist

  • 06 51497157
  • sandra.ter.bals@redfoxblue.nl
"Als je geen plan maakt voor je eigen leven zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders." (Jim Rohn)

Sandra ter Bals is na een carrière bij o.a. De Telefoongids, KPN, Achmea, Han’son interim management en Sanoma sinds 2019 senior partner bij RedFoxBlue.
Zij is in staat mensen te motiveren en te sturen in een veranderende omgeving. Zij heeft een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak op een respectvolle manier.
En afspraak is afspraak!

Expertise gebieden

• Werving & Selectie
• Interim management sales en service
• Teamontwikkeling
• Lean management

Zoals de Benelux Deputy Managing Director van Antalis het verwoordt:
“When Sandra joined our company, the previous manager had resigned a few weeks before, the transfer period was very short, and the team was fragile (Lack of clear direction, procedures not always applied, some difficult characters, insufficient communication with other dept etc). Sandra is a very people oriented manager; Using that skill, very quickly, she took the lead by introducing team meetings, one to ones (including tough ones), and also using data (like telephony data) and KPI to assess the people and situation”.

Achtergrond

Na haar studie aan de Hotelschool gevolgd door Bedrijfskunde, heeft Sandra diverse commerciële managementfuncties gehad bij het Steigenberger Kurhaus hotel, Unique uitzendbureau, De Telefoongids en KPN. Vervolgens was zij Consultant en Interim Manager bij oa. Moduslink, KPN, Essent, Wegener en Achmea.

Passie

Sandra is getrouwd en gaat het liefst op vakantie naar Toscane voor het heerlijke eten, prachtige wijnen, lieve mensen en het landschap. Daarnaast houdt ze van hersenbrekers en is fan van Fit20.
Haar passie is om het durvend vermogen van mensen te vergroten zodat ook zij durven te veranderen of juist een andere keuze kunnen maken. Ze wil mensen verantwoordelijkheid geven en laten nemen. Fouten maken mag, als je er maar van leert.
Als partner bij RedFoxBlue zet ze haar expertise in om de juiste match te maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Een goed CV is belangrijk maar uiteindelijk draait het om de mens en zijn of haar kernwaarden.