Teambuilding

Het beste uit je team halen!

RedFoxBlue heeft de overtuiging dat collega’s betere resultaten behalen met elkaar, als ze de juiste balans vinden tussen persoonlijk excelleren en als team succesvol zijn. Pas dan halen ze het optimale uit zichzelf én uit hun omgeving. Onze teamtrainingen onsite of op onze unieke locatie rondom het Fort van Hoofddorp (Unesco erfgoed) maken van uw groep mensen een (h)echt team!

Teambuilding On-site

2 Daagse sessie bij u op kantoor

Teambuilding off-site

2 Daagse sessie op ons Fort van Hoofddorp of een andere inspirerende locatie naar keuze

Teambuilding op maat

Meerdaagse maatwerk sessie op ons Fort van Hoofddorp of een andere inspirerende locatie naar keuze

ONZE TEAMBUILDING TRAINING KENMERKEN ZICH DOOR
  • Resultaatgericht door te coachen op technieken en vaardigheden die direct bijdragen aan het succes van ieder teamlid apart en het gehele team.
  • Basisregel van iedere training is 20% theorie en 80% van de tijd intensief & energiegevend oefenen.
  • On the edge vanuit de stelregel dat de RedFoxBLue-coach tot het uiterste gaat (en dat ook van de deelnemers verwacht). Een trainer wordt liever nuttig dan aardig gevonden, met beiden als uitgangspunt.
  • In de voorbereiding en nazorg van de training worden de leidinggevende van het team én de teamleden gecontracteerd op borging. De echte training start immers in het dagelijks werk na de training.
  • Trainingen zijn altijd gericht op de dagelijkse praktijk van de teamleden.
HOE KAN IK TEAMBUILDING VOLGEN?

Deze training kan uitsluitend op onze locatie het Fort in Hoofddorp Coronaproof gegeven worden. Uitwijken naar andere locaties kan in overleg.

 

Heb je verdere vragen over Teambuilding of wil je je direct aanmelden?

MEER WETEN?

De sales- en verkooptrainingen van RedFoxBlue zijn in company, open en online beschikbaar. Wij zijn verkozen tot de nummer 1 door de MT1000. Wilt u ook meer rendement behalen door het beter managen en leiden van uw salesteam?

Neem dan contact met ons op, of bel nu even met een van onze partners: