Teambuilding

Het beste uit je team halen

RedFoxBlue heeft de overtuiging dat collega’s betere resultaten behalen met elkaar als ze de juiste balans vinden tussen persoonlijk excelleren en als team succesvol zijn. Pas dan halen ze het optimale uit zichzelf én uit hun omgeving. Onze teamtrainingen op de unieke locatie het Fort van Hoofddorp (Unesco erfgoed) maken van uw groep mensen een (h)echt team!

Deze trainingen bieden wij aan in twee separate dagen, met een smakelijke BBQ de eerste dag. (Mocht je behoefte hebben aan maatwerk, dan zijn ook andere meerdaagse trainingen mogelijk.)

Voor wie

Voor ieder team dat wil investeren in een optimale samenwerking voor een succesvol en leuk team.

Doelstelling van Teambuilding

Aan het einde van deze training heb je de basis gelegd voor een teamdoel vertaald naar de praktijk van elke dag. Uitspreken-afspreken-aanspreken is de norm en ieder teamlid benut de kracht van een ander optimaal voor het eigen én het gemeenschappelijke resultaat. Met name door hele leuke én indrukwekkende ervaringen voor alle teamleden.

Na afloop van de opleiding

 • Waar staan we voor als team?
 • Hoe kunnen we beter van elkaars krachten gebruik maken binnen ons team?
 • Hoe behouden we gezonde onderlinge competitie, zonder dat we elkaar zaken misgunnen of Welke rol- en taakverdeling binnen ons team is het meest succesvol?
 • Hoe kunnen we onze samenwerking intern en extern in het team vervolmaken?
 • Wat verwachten we van onze leidinggevende, wat verwacht hij/zij van ons en wat verwachten we van elkaar?

Onze teambuilding training kenmerken zich door

 • Resultaatgericht door te coachen op technieken en vaardigheden die direct bijdragen aan het succes van ieder teamlid apart en het gehele team.
 • Basisregel van iedere training is 20% theorie en 80% van de tijd intensief & energiegevend oefenen.
 • On the edge vanuit de stelregel dat de RedFoxBLue-coach tot het uiterste gaat (en dat ook van de deelnemers verwacht). Een trainer wordt liever nuttig dan aardig gevonden, met beiden als uitgangspunt.
 • In de voorbereiding en nazorg van de training worden de leidinggevende van het team én de teamleden gecontracteerd op borging. De echte training start immers in het dagelijks werk na de training.
 • Trainingen zijn altijd gericht op de dagelijkse praktijk van de teamleden.

Duur

De training bestaat uit 2 separate dagen teamtraining met avondprogramma op dag 1.

Niveau

Geen basisniveau vereist.

Studiebelasting

De sessie vereist minimale voorbereiding. De teamleden gaan zoveel mogelijk op de dag zelf oefenen en sparren met elkaar. Achteraf toepassen in de praktijk, inclusief mogelijke opdrachten, is onderdeel van het dagelijks werk en zou dus geen extra belasting moeten opleveren. Dus vooraf en na afloop van de tweedaagse moet rekening worden gehouden met een extra tijdsbesteding tussen 2 en 4 uur.

Begeleiding bij Teambuilding

Mocht de groepsgrootte te groot worden, dan zal in wisselende samenstelling met meer trainers gewerkt worden.

Materiaal

Materiaal op de dagen zelf in het fort worden gratis ter beschikking gesteld. Optioneel gebruik van werkboeken, studiogebruik, persoonlijkheids- en teamtesten, etc. worden pas na overleg ingezet en apart berekend.

Certificaat

Als je de training een (H)echt team hebt gevolgd, krijgt ieder teamlid een deelname certificaat.

Investering

Voor de twee dagen hanteren we een tarief van € 1.950,- per team per dag, exclusief BBQ en exclusief BTW.

Hoe kan ik Teambuilding volgen?

Deze training kan uitsluitend op onze locatie het Fort in Hoofddorp Coronaproof gegeven worden. Uitwijken naar andere locaties kan in overleg.

 

Heb je verdere vragen over Teambuilding of wil je je direct aanmelden?

  verkooptrainingen

  Meer weten?