Training Salesboost

Afspraken maken en marktdruk zetten

Workshop salesboost – Verkopers – de naam zegt het al – moeten verkopen. Maar in de praktijk is het aantal bezoekafspraken met prospects en inactieve klanten vaak bedroevend laag. Het salesteam is bijvoorbeeld afgeleid door andere zaken en taken. Niet wenselijk, wel begrijpelijk. En goed te verhelpen met de introductie van een duidelijk ritme en focus. Hogere inspanning met dezelfde kwaliteit leidt tot hoger resultaat. Dat klinkt abstract, maar deze waarheid gaat uiteindelijk wel over het commercieel resultaat. Want als je meer belt, scoor je meer bezoeken, meer offertes en dus uiteindelijk meer omzet. In deze training leer je hoe je een salesboost organiseert en helpt het je direct aan meer resultaat.

RedFoxBlue is met zijn sales trainingen verkozen tot de nummer 1 op het vlak van Verkooptrainingen en Advies door de MT1000.

Voor wie

Salesmanagers en medewerkers in een commerciële en servicegerichte omgeving.

Doelstelling

Met deze opleiding leer je hoe je een effectieve, efficiënte en energiegevende salesboost organiseert en institutionaliseert in je organisatie en tegelijkertijd zorg het ervoor dat verkopers een volle agenda krijgen.

Na afloop van de opleiding

 • Krijg je ritme in het genereren van nieuwe leads;
 • Wordt salesfunnel beter en continu gevuld;
 • Krijg je cijfermatig inzicht in de performance van de individuele verkopers.
 • Krijg je meer handvatten voor de aansturing van je team en het verbeteren van de prestatie van jezelf
 • Wordt de kwantiteit en kwaliteit van de afspraken verbeterd
 • maar het allerbelangrijkste, je hebt ook concreet leads geworven gedurende deze training

Duur

De opleiding bestaat uit 4 dagdelen van ieder 3,5 uur.

Niveau

De workshop/training salesboost is voor iedereen te volgen. Er zijn geen minimale eisen aan verbonden.

Studiebelasting

De opleiding is voor een belangrijk deel training on the job. In ieder dagdeel wordt een klein stukje theorie besproken, worden de lessons learned besproken en ga je als team aan de slag. Leeswerk wordt zoveel mogelijk als huiswerk meegegeven. Op de eerste opleidingsdag wordt het lesmateriaal uitgereikt. Je haalt het meeste rendement uit de salesboost training als je na ieder blok de leerstof bestudeert en het volgende trainingsblok alvast doorneemt. De studiebelasting inclusief voorbereiding bedraagt circa 18 uur.

Begeleiding

Wij bieden de deelnemers eventueel additionele individuele begeleiding bij het implementeren van salesboost. Over de precieze invulling van deze begeleiding gaan wij graag nader met je in gesprek.

Materiaal

We hebben op basis van voorgaande opleidingen en de praktijk een werk-/handboek op maat gemaakt. In dit boek zijn voorbeelden en concepten opgenomen. Tijdens de opleiding zullen we, waar nodig, de concepten aanpassen zodat we aan het einde van de opleiding een universele set hebben samengesteld.

Certificaat

Als je de opleiding salesboost hebt gevolgd, krijg je een deelname certificaat

Investering

Voor de training hanteren we een tarief van € 695,- p.p..

Deze prijs is inclusief:

 • Werkboek
 • Koffie, thee, water en uitgebreide lunch
 • Individuele coaching is separaat te regelen tegen geringe meerprijs
 • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Hoe kan ik de training volgen

• Incompany training

De training kan incompany op maat worden aangeboden eventueel in combinatie met een doelgericht begeleidingsprogramma om de resultaten maximaal te borgen in de praktijk. Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

• Open training

De training kan als open training worden gevolg. Met een groep enthousiaste collega’s van diverse bedrijven ga je aan de slag. We kennen diverse startdata per jaar.

• Online training

Het mogelijk om de training op afstand via een webinar te volgen.  Met een groep enthousiaste collega’s van diverse bedrijven ga je online aan de slag. Interesse? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je verdere vragen over deze training salesboost of wil je je aanmelden?

We beantwoorden al je vragen of helpen je met je aanmelding. Bel ons op 088 520 5454 of vul onderstaand formulier in.

  Hoe wilt u de training invullen (verplicht)
  Incompany trainingOpen trainingOnline training

  Terug naar het overzicht van alle verkooptrainingen.