Online workshop accountplanning

 Accountplanning – haal meer uit je klantrelaties

Als accountmanager bent je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Door gestructureerd om te gaan met je account boek je betere commerciële resultaten. In deze korte workshop leer je hoe je op een effectieve, efficiënte en energie gevende manier de beste resultaten kunt realiseren voor je klant en jouwzelf, waarbij win-win het uitgangspunt is.

Voor wie

Commerciële buiten- en binnendienstmedewerkers; Accountmanagers; Mensen met een verkoopfunctie in een commerciële en servicegerichte omgeving.

Doelstelling

Met deze opleiding doe je kennis en ervaring op die je kunt toepassen bij het managen van klantrelaties. Zo maximaliseer je de waarde voor de klant en voor jou.

Na afloop van de opleiding

Heb je inzicht in de belangrijkste kritische succesfactoren van accountmanagement;
Heb je begrip opgedaan van accountselectie;
Kan je de kernbehoeften van bestaande accounts systematisch blootleggen, d.w.z je hebt ervaring opgedaan met accountanalyse en een top 5 aan analyse methoden;
Weet je hoe je een accountplan opstelt dat vóór je werkt;
Heb je persoonlijk door ons hulp gekregen in de toepassing van alle methoden,  je bent een start aan het maken of bezig in het voltooien of interne fiatering van je accountaanpak.

Duur

De opleiding bestaat uit realiseren van een voorbereidende opdracht, 2 x2 uur online workshop incl. opdrachten en 2 uur online of fysieke coaching als stap naar de toepassing van je plan.

Niveau

Bij voorkeur een aantal jaren saleservaring

Studiebelasting

We willen zoveel mogelijk oefenen en online sparren met elkaar. Leeswerk wordt zoveel mogelijk vooraf als huiswerk meegegeven. Onze vuistregel is 4 uur algemene voorbereiding, 1 uur voorafgaand aan de online workshops en de coaching. Totaal dus ongeveer 14 uur.

Begeleiding

Naast het online gedeelte bieden wij de deelnemers begeleiding bij het implementeren van accountmanagement in de vorm van twee uur coaching. De precieze invulling van deze begeleiding gaan wij graag nader met je in gesprek.

Materiaal

We hebben op basis van voorgaande opleidingen en de praktijk een digitaal werk-/handboek op maat gemaakt. In deze ‘paper’ zijn voorbeelden en concepten opgenomen. Tijdens de opleiding zullen we, waar nodig, de concepten aanpassen zodat deze exact past bij jouw accountmanagement uitdaging past.

Certificaat

Als je deze workshop hebt gevolgd, krijg je een deelname certificaat

Investering

Voor deze online workshop en persoonlijke coaching, hanteren we ons standaard dagtarief van € 450,- p.p..(excl.btw).

Hoe kan ik deze workshop volgen

  • Online
  • Incompany, deze workshop kan ook incompany op maat worden aangeboden eventueel in combinatie met een doelgericht begeleidingsprogramma om de resultaten maximaal te borgen in de praktijk.

Heb je verdere vragen over deze training of wil je je aanmelden?

We beantwoorden al je vragen of helpen je met je aanmelding. Bel ons op 088 520 5454 of vul onderstaand formulier in.

    Hoe wilt u de training invullen (verplicht)
    Incompany trainingOpen trainingOnline training

    Terug naar het overzicht van alle verkooptrainingen.