Gesprekstechnieken in Corona tijd

Gesprekstechnieken – verbinden en afstemmen met de klant
Als accountmanager bent je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Door te verbinden en kwalitatief zaken af te stemmen boek je betere commerciële resultaten. In deze korte workshop leer je hoe je op een effectieve, efficiënte en energie gevende kunt verbinden en afstemmen waarbij win-win het uitgangspunt is.

Voor wie

Commerciële buitendienstmedewerkers; Accountmanagers; Mensen met een verkoopfunctie in een commerciële en servicegerichte omgeving.

Doelstelling

Met deze opleiding doe je kennis en ervaring op die je kunt toepassen bij het managen van klantrelaties. Zo maximaliseer je de waarde voor de klant en voor jou.

Na afloop van de workshop

Heb je inzicht in de belangrijkste kritische succesfactoren en stappen voor een effectief en gerichter klantgesprek;
Heb je begrip opgedaan van enkele belangrijke gesprekstechnieken;
Kan je gerichter de kernbehoeften van je gesprekspartner systematisch blootleggen;

Duur

De opleiding bestaat uit realiseren van een voorbereidende opdracht, 2 x 2 uur online workshop incl. opdrachten en 2 uur online of fysieke coaching als stap naar de toepassing van het geen je geleerd hebt.

Niveau

Bij voorkeur enige jaren saleservaring

Studiebelasting

We willen zoveel mogelijk oefenen en online sparren met elkaar. Leeswerk wordt zoveel mogelijk vooraf als huiswerk meegegeven. Onze vuistregel is 2 uur algemene voorbereiding, 1 uur voorafgaand aan de online workshops en de coaching. Totaal dus ongeveer 10 uur.

Begeleiding

Naast het online gedeelte bieden wij de deelnemers begeleiding bij het toepassen van de gesprekstechnieken in de vorm van twee uur coaching. De precieze invulling van deze begeleiding gaan wij graag nader met je in gesprek.

Materiaal

We hebben op basis van voorgaande opleidingen en de praktijk hebben we een digitaal werk-/handboek op maat gemaakt. In deze ‘paper’ zijn voorbeelden en concepten opgenomen.

Certificaat

Als je workshop hebt gevolgd, krijg je een deelname certificaat

Investering

Voor deze online workshop en persoonlijke coaching, hanteren we ons standaard dagtarief van € 450,- p.p..(excl.btw).

Hoe kan ik de training volgen

  • Online
  • Incompany, deze workshop kan ook incompany op maat worden aangeboden eventueel in combinatie met een uitgebreider doelgericht begeleidingsprogramma om de resultaten maximaal te borgen in de praktijk.

Heb je verdere vragen over deze training of wil je je aanmelden?
We beantwoorden al je vragen of helpen je met je aanmelding. Bel ons op 088 520 5454 of vul onderstaand formulier in.

    Hoe wilt u de training invullen (verplicht)
    Incompany trainingOpen trainingOnline training

    Terug naar het overzicht van alle verkooptrainingen.