Accountmanager internationaal

Medical recruitment

Onze opdrachtgever is een ambitieuze en vernieuwende werving en selectie organisatie wiens toegevoegde waarde ligt in het verbinden van Europese medische topkandidaten aan zorginstellingen en tandartspraktijken in Nederland en België. Daarmee heeft het zich tot doel gesteld om de tekorten aan kwalitatief goede mensen binnen de gezondheidszorg in de betreffende segmenten op te lossen. Dat zij daarmee ook een uitdagend nieuw leven met een gezond perspectief realiseren voor de bemiddelde kandidaten maakt de bemiddeling extra bijzonder en de voldoening des te groter. Het kantoor is gevestigd in Velp; het werkgebied beslaat Nederland en België.

De organisatie kenmerkt zich door een ‘can-do’ mentaliteit, waarin verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen en ‘aanspreekbaarheid op resultaten’ een daaruit volgende vanzelfsprekendheid is. Zelfsturing en zelforganisatie zijn sleutelwoorden, waarbij de kaders helder zijn, maar waarbinnen de eigen keuzes – in lijn van wat noodzakelijk is – gemaakt kunnen worden. Natuurlijk is men er ook op gericht om samen succesvol te zijn en elkaar te ondersteunen, daar waar nodig.

Samenvatting van de functie

 In deze boeiende en uitdagende Accountmanagersfunctie ben je zowel verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers als voor het  bij al bestaande opdrachtgevers plaatsen van kandidaten die het screeningsproces en de intensieve taaltraining succesvol hebben doorlopen,. De uitdaging in de functie zit erin dat je moet kunnen ‘levelen’ met de uitdagingen en emotionele barrières die de Europese kandidaat ervaart bij het nemen van de grote stap om het vaderland te verlaten en in Nederland te gaan werken. Dit betekent dat je kwaliteiten en affiniteit zich zowel op het gebied van sales als op het gebied van people-management moeten richten. Juist die combinatie en het internationale karakter van de kandidatendoelgroep maakt deze functie zo bijzonder.

Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:

 • Proactief
 • Kansen zien en pakken
 • teamplayer
 • Verantwoordelijkheid willen krijgen en nemen
 • Verbindend beïnvloeder
 • Mens- èn resultaatgericht

De dagelijkse praktijk van deze functie 

Jouw focus ligt op het op- en uitbouwen van het netwerk van opdrachtgevers, afhankelijk van jouw kennis en achtergrond, binnen de zorg of binnen de tandheelkunde. Je kent de markt, je weet in welke functies er schaarste is en je kent het profiel van voor die organisatie meest geschikte kandidaten. Vanuit die kennis geef jij richting aan het door de recruiters te searchen buitenlandse kandidatenprofiel. Tegelijk heb jij een actieve rol richting potentieel geschikte kandidaten. Vanuit de kennis van jouw markt en de kansen die dat de kandidaten biedt, help jij hen in hun besluitvormingsproces om de stap te maken naar het werken in het buitenland.

Jij begeleidt deze kandidaten tijdens hun sollicitatieronden bij de toekomstige werkgever, die jij voor hen op het oog hebt. Je bent pas klaar als deze kandidaat de werkplek heeft gevonden, waar zijn/haar kennis en vaardigheden optimaal ingezet kunnen worden en die de keuze rechtvaardigen om hun vaderland te verlaten.

Een waanzinnig veelzijdige en daarmee uitdagende functie dus, waarin je je tijd verdeelt tussen opdrachtgevers (ca 60%) en kandidaten (ongeveer 40%).

 

De persoon die wij voor ogen hebben:

 • Je hebt – op medior niveau – minimaal 3 jaar commerciële werkervaring, het liefst binnen de recruitment- of binnen de uitzendbranche en je bent toe aan een nieuwe uitdaging
 • Je hebt daarnaast een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur zorg of tandtechnische gerelateerd.
 • Je kent de uitdagingen qua personele bezetting binnen de zorgsector
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en – bij voorkeur – Franse taal in woord en geschrift. Daarnaast is – eventueel – een extra vreemde taal, zoals een Slavische taal, Spaans, Roemeens, Kroatisch, Bulgaars of Portugees zeer welkom.
 • Je voelt je aangesproken door de combinatie van Sales en HR- elementen in deze functie
 • Je vindt het leuk om nieuwe opdrachtgevers blij te maken met kwalitatief goede kandidaten waar in Nederland schaarste aan is
 • Je hebt een gezonde dosis lef en energie en je bent niet bang om nieuwe dingen op te pakken en uit te proberen
 • Je werkt graag zelfstandig maar vindt het tegelijk inspirerend en belangrijk om samen met collega’s na te denken over de beste manier om succesvol te zijn.

 

Wat biedt onze opdrachtgever jou:

 • Een prima salaris dat past bij de verantwoordelijkheden in de functie, waarbij het een jaarsalaris een bandbreedte heeft tussen € 50.000 en € 70.000 (waarin een deel prestatieafhankelijk is)
 • Een ruimdenkende, jonge, familiaire en internationale werkomgeving, met collega’s van diverse nationaliteiten, die weten hoe het is om een nieuw leven te beginnen in een ander land
 • Een inspirerend, zelfsturend team dat werkt vanuit het holacratische besturingsmodel
 • Alle tools die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, waaronder mobiliteitsvergoeding, telefoon en laptop.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer +31 6 51280798. Email: saleswerving@redfoxblue.nl

Niet exact wat je zoekt? We hebben nog meer vacatures!

Meer weten?

Adka van Osnabrugge

Werving & Selectie specialist


adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl 06 51 28 07 98

Robert Hamminga

Managing Partner RedFoxBlue


robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08