Accountmanager New Business

Junior functie

Onze opdrachtgever is een SaaS bedrijf. De software-oplossing dat dit jonge en innovatieve bedrijf ontwikkeld heeft, helpt vervoerders en bedrijven die hun eigen producten vervoeren en dus beschikken over een (vracht)wagenpark op een heel gebruikersvriendelijke manier om tachograaf-boetes te voorkomen. Vanuit de inzichten die deze SaaS-oplossing biedt, is de klant van onze opdrachtgever in staat om op de rijtijden te sturen en daarmee om veel onnodige uitgaven te voorkomen. Onze opdrachtgever heeft een ambitieuze groeiambitie en is daarom bezig het salesteam uit te breiden met een aantal nieuwe collega’s.

Leuk om te weten is dat dit jonge en hippe bedrijf is gevestigd in het hartje van Amsterdam, met een ondernemende cultuur, waar je de vrijheid krijgt om jouw sales talenten optimaal te ontwikkelen en in te zetten. De manier waarop men met elkaar en het werk omgaat is erop gericht om dagelijks te leren van elkaars ervaringen, zodat het de volgende dag nòg beter gaat.

Samenvatting van de functie

In de boeiende en uitdagende rol van Accountmanager New Business, oefen je direct invloed uit op het verdere succes en groei van onze opdrachtgever. Jij bent degene die ervoor moet zorgen dat het aantal klanten van de opdrachtgever toeneemt. Dat laatste doe je samen met 3 andere collega’s, die – net als jij – vanuit een bewezen succesvolle methodiek hun doelgroepen bewerken. Jij bent degene die kansen ziet en oppakt; jij bent degene die erop kickt om de deal te scoren. Jij bent degene die – vanuit jouw overtuigingskracht, beïnvloedingsvaardigheden en inlevingsvermogen – in staat bent om nieuwe klanten aan onze opdrachtgever te binden. Steekwoorden waarin jij je moet herkennen zijn:

  • Ondernemerschap
  • Gaan voor het resultaat
  • Zelfstarter
  • Sales succes is een keuze,
  • Doener
  • Verbinder

De dagelijkse praktijk van deze functie

Jouw focus ligt op het opbouwen van klantrelaties, die al een eerste interesse getoond hebben in deze SaaS-oplossing en de toegevoegde waarde ervan. Jouw toekomstige klanten zijn vervoerders of bedrijven die hun eigen producten vervoeren en dus beschikken over een (vracht)wagenpark. Vanuit een gedegen marktbewerkingsplan bewerk jij jouw toekomstige klanten zelfstandig. Dit betekent dat alles tussen 1e telefoongesprek en opdracht tot jouw taken behoort, inclusief het maken van offertes en samenwerkingsafspraken. Daarna zorg jij voor een correcte overdracht van de opdracht naar je collega’s die ervoor gaan zorgen dat de oplossing die jij verkocht hebt, in de praktijk gaat werken. Natuurlijk hou je vinger aan de pols, zodat de klant gaat ervaren dat niet alleen de SaaS-oplossing super goed is, maar ook de manier waarop jullie samenwerking vorm krijgt. Want tevreden klanten scoren is het uiteindelijke doel.

De persoon die wij voor ogen hebben:

Is commercieel ingesteld en altijd op zoek naar (nieuwe) kansen
Voelt zich aangesproken door de uitdaging dat er veel kansen in de markt zijn, die jij kan verzilveren, omdat jij gewoon goed bent in je vak
Je hebt minimaal twee jaar recente commerciële werkervaring
Je hebt een gezonde dosis lef en je bent niet op je mondje gevallen, dus weet je goed mondeling uit te drukken
Je begrijpt en spreekt de taal van jouw gesprekspartners die in het koopproces een verschillende rol en belang hebben, zodat je de ‘klik’ hebt
Jij werkt goed zelfstandig, maar vindt het tegelijk leuk om samen met je team goede resultaten te halen en van elkaar te leren

Wat mag je van de opdrachtgever verwachten:

Een prima salaris dat past bij het niveau van de functie, aangevuld met een prestatie-afhankelijke, maar stimulerende bonusregeling die met de ontwikkelingen die jij maakt in je functie meegroeit.
Een uitdagende, jonge en dynamische werkomgeving, waarin je als persoon het verschil kunt maken
Investering in jou als persoon en in jou in jouw functie als accountmanager
Alle tools die je nodig hebt om als accountmanager je werk goed te kunnen doen.

Interesse?

Reageer door je motivatiebrief en CV te sturen naar Adka van Osnabrugge van RedFoxBlue Werving en Selectie. Mobiel nummer 06 51280798.

Email: saleswerving@redfoxblue.nl

 

Niet exact wat je zoekt? We hebben nog meer vacatures!

Meer weten?

Adka van Osnabrugge

Werving & Selectie specialist


adka.van.osnabrugge@redfoxblue.nl 06 51 28 07 98

Robert Hamminga

Managing Partner RedFoxBlue


robert.hamminga@redfoxblue.nl 06 19 22 87 08